010 - 800 9885

Beamers & Touchscreens.nl

digiborden

Beamers & Touchscreens.nl | Onderwijs

In het onderwijs is er de afgelopen 15 jaar veel veranderd. De krijtborden zijn vervangen voor digitale schoolborden. Ook nu vindt er een verandering plaats, namelijk van digiborden naar touchscreens. De grote formaten touch displays worden steeds betaalbaarder, waardoor ook scholen kunnen investeren in deze systemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om digitaal lesgeven. De kwaliteit van de digiborden en projectoren heeft de afgelopen jaren namelijk ook niet stil gestaan. Onder andere de lichtopbrengst en beeldkwaliteit verbetert nog altijd. Hierdoor zijn er met een digibord en projector ook mooie oplossingen voor u als school.

Bent u benieuwd wat het beste bij uw school en uw leerkrachten/collega’s past? Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken wat voor uw klaslokalen de beste oplossing is. Hiervoor nodigen wij u ook uit bij ons in de showroom, zodat u de producten kunt proberen.

ctouch laser

Beamers & Touchscreens.nl | Zakelijk

Voor bedrijven is de inrichting van een vergaderruimte niet alledaags. Vaak zit hiervoor binnen een bedrijf geen expertise. Een vergaderruimte vraagt een andere aanpak dan een klaslokaal. Hier helpen wij u graag stapsgewijs bij verder. We overleggen met u over de verschillen en de mogelijkheden van de presentatieoplossingen.

Voor bedrijven is er, net als voor scholen, de keuze tussen een digibord of een touch display. Afhankelijk van het budget en de grootte van de vergaderruimte is hier een keuze in te maken. In de verwante producten zit voor uw bedrijf ook een mooie toegevoegde waarde in het gebruiksgemak. Hierin is de manier van presenteren belangrijk.

Komen klanten/relaties bij u langs met een laptop of een ander device? En willen zij hun content naar het grote scherm streamen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals de i3 SYNC, de WePresent of Barco. Of wilt u liever een thuisbasis van het grote scherm in de vorm van een mini PC of OPS module? Het is allemaal mogelijk.

ctouch 2share

Beamers & Touchscreens.nl | België

Niet alleen in Nederland, maar ook in België is Newcandle actief op de educatieve én zakelijke markt. Bent u werkzaam binnen een onderwijsinstelling in België, wij helpen u graag verder. Of u nu op zoek bent naar een touchscreen, een beamer of een digibord, u kunt altijd bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

MK-Beamerlampen Nieuws

Contactgegevens

MK-Beamerlampen
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle