010 - 800 9885

Beamer onderhoud

Bij MK-Beamerlampen kunt u terecht voor al uw vervangingslampen. Maar het verlengen van de levensduur van de beamer en de beamerlamp staat voorop. Daarom bieden wij al onze klanten de kans om projectoren die wat ouder zijn, een nieuw leven in te blazen.

Door beamer onderhoud aan uw beamers kunnen wij de levensduur van uw beamers en beamerlampen verlengen. Daarnaast wordt door het schoonmaken van de beamers het beeld zichtbaar helderder. Beamer onderhoud werkt bij MK-Beamerlampen werkt dit als volgt:

Wij komen op vrijdag bij u langs om één projector, geheel vrijblijvend, op te halen zodat wij deze kunnen reinigen. Wij reinigen uw projector in het weekend en zorgen ervoor dat deze maandag weer in het lokaal hangt. Op maandag zullen wij samen de kwaliteit van de gereinigde beamer evalueren, waarna we de mogelijkheden kunnen bekijken om al uw beamers van een reinigingsbeurt te voorzien.

Het reinigen van uw beamer omvat onder andere het volgende:

–          Reinigen buitenkant

–          Reinigen binnenkant (onder de printplaat)

–          Reinigen filters

–          Reinigen van de lucht doorlaat

Door beamer onderhoud bij MK-Beamerlampen kunt u nog een tijd van uw huidige beamers genieten. Hierbij kunt u denken aan het verlengen van de levensduur met een jaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de levensduur van uw beamers en beamerlampen te verlengen.

MK-Beamerlampen Nieuws

Contactgegevens

MK-Beamerlampen
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle