010 - 800 9885

3D printer & onderwijs.nl

Bij 3D printer & onderwijs.nl verlagen wij de drempel naar het werken met 3D printers in het onderwijs. Om te zorgen voor een goede toepassing van de 3D printer op school, leveren wij het Educatiepakket 3D printen.

In het Educatiepakket 3D printen is naast de 3D printer, overige hardware en het gebruiksmateriaal, een groot deel aan kennis en begeleiding opgenomen. Deze kennis en begeleiding is een zeer belangrijk onderdeel bij een succesvolle implementatie van een nieuw middel, zoals 3D printen. U en/of uw collega’s moeten namelijk de mogelijkheden van de 3D ontwerpprogramma’s goed kennen en weten waarvoor de 3D printer ingezet kan worden. De kennis en begeleiding wordt aangeboden in de vorm van:

 • Een workshop 3D printen
  Op locatie wordt u (en uw collega’s) uitgelegd, hoe u de 3D printer en de software kunt gebruiken
 • Lesmateriaal 3D printen
  Lessen in verschillende moeilijkheidsgraden, voor primair en secundair onderwijs
 • Stapsgewijze handleidingen
  Gebruiksvriendelijke handleidingen. Over de 3D printer én de 3D ontwerpprogramma’s
 • De installatie van de hard- en software
  De 3D printer en de software wordt gebruiksklaar geïnstalleerd, zodat u direct kunt beginnen
 • Toegang tot het online 3D platform
  Meer lessen, meer handleidingen, meer software. Alles online!
 • Support voor vragen
  Heeft u een print of ontwerpvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Om in te kunnen spelen op de diverse vragen van basis- en middelbare scholen in Nederland en België, is het Educatiepakket 3D printen beschikbaar in combinatie met verschillende 3D printers. Voor Ultimaker zijn dit bijvoorbeeld de Ultimaker 2 Go, Ultimaker 2+ en de Ultimaker 3.

Voor Builder 3D printer is dit de Builder 3D premium. Deze Builder premium is er in 3 verschillende formaten. Daarnaast worden alle Educatiepakketten geleverd met Doodle 3D. Om hier een idee van te krijgen, vindt u hieronder een filmpje:

We hebben verschillende Educatiepakketten 3D printen. Lees nu welk pakket het beste bij u past! Wilt u hulp bij uw keuze, neem dan contact met ons op; wij helpen u namelijk graag verder! Wij verwijzen u hiervoor ook naar de website van de Newcandle voor onze contactgegevens.

MK-Beamerlampen Nieuws

Contactgegevens

MK-Beamerlampen
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle